Ga naar de inhoud

Over ons

Ontstaan
Balans2you is in 2009 geopend door Margreet Bol. Balans2you komt vanuit een bevlogenheid om duidelijk te maken dat bewegen en goede voeding bij een gezond leefpatroon horen en dus uw leven kan verrijken doordat u minder klachten heeft, zich fitter gaat voelen enz.
En vanuit de vele vragen/onduidelijkheden omtrent bewegen en voeding is de studio ontstaan.
U traint bij ons in kleine groepen, op uw eigen nivo met een individueel programma.

Betekenis Balans2you
Balans2you betekend: dubbel balans, een goede balans vinden tussen lichaam en geest, als je hoofd uit balans is wil je lijf niet mee en als je lijf uit balans is wil je hoofd niet mee. Balans2you is een studio die begeleid en voeding en beweging weer in balans te brengen.
De ervaring heeft geleerd dat bewegen en goede voeding kan helpen om weer in goede balans te komen en dus weer beter kunt functioneren.
Onze visie is: mensen helpen om goede balans te vinden d.m.v. bewegen en voeding.

Voor wie
Balans2you is speciaal bestemd voor mensen die om een of ander reden zich niet thuis voelen op een sportschool maar wel hulp nodig hebben bij het bewegen en het aanleren van een verantwoord voedingspatroon. En voor mensen die in kleine groepen willen trainen.
Mensen met overgewicht of een chronische ziekte b.v. reuma of m.s. zijn bij ons aan het goede adres. Voor senioren hebben we een speciaal programma die gericht is op soepel blijven en stabiliteit.
Als je tijdelijk even niet “gewoon” kunt trainen vanwege een blessure kun je bij ons terecht.

Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor voedingsbegeleiding zowel individueel als in groepsverband.


Bovenstreek 3
9731 DH Groningen
06-127 979 82
info@balans2you.nl
www.balans2you.nl